https://sinergiacat.cat/wp-content/uploads/Home-5-scaled.jpg

https://sinergiacat.cat/wp-content/uploads/Home-6-scaled.jpg
Servei integral: des del projecte fins al final de l’obra

A Sinergia Catalana disposem de tots els recursos humans i materials necessaris per a desenvolupar amb èxit projectes d’interiorisme i reforma integral a mida, tant per a habitatges com espais comercials.

Gràcies al nostre sistema de treball que hem desenvolupat i equip som capaços de controlar un projecte en la seva totalitat, des del seu inici fins al lliurament final al client. Planifiquem i coordinem cadascuna de les fases amb un nivell de detall que ens permet aconseguir uns resultats excel·lents.

Sigui quin sigui el projecte que tens en ment, no ho dubtis més i demana’ns informació.

1 Contacte

Contacteu amb nosaltres, us informarem dels nostres serveis i manera de treballar i quedem per una primera visita.

2 Visita i assessorament

Contacteu amb nosaltres, us informarem dels nostres serveis i manera de treballar i quedem per una primera visita.

3 Avantprojecte
Presentació de les diferents alternatives segons les necessitats i preferències prèviament acordades i presentació d’un primer pressupost orientatiu.
4 Projecte

Un cop decidida la proposta definitiva, triem conjuntament tots els materials que es faran servir i es presenta el projecte detallat amb les feines a realitzar, planells acotats de la zona de treball i el pressupost d’execució.

5 Execució de l’obra

Un cop finalitzat el projecte, es tramiten els permisos corresponents i acordem una data per l’inici de l’execució de l’obra.

Des d’aquest moment agafarem la direcció de l’obra per tal de fer un seguiment, control i coordinació de les feines a realitzar per cadascun dels industrials que hi intervenen per tal d’assegurar que tot segueix la planificació prevista.

Durant tota l’obra tindreu una comunicació permanent entre la persona de l’equip que gestioni l’obra i el client.